.:Dynaweb:.

530170, Csíkszereda, Hargita utca 41/22
Hargita megye, Románia
Tel.:+40-744-598215
Email: office [at] dynaweb [pont] ro

Legújabb munkáink:MagunkrólWebdesignWebhostingRendszer karbantartásElérhetőségek
 

Magunkról

A Dynaweb Kft 2004-ben alakult, a kezdetekben a fő tevékenysége csak a weboldal készítés volt. Idővel a tevékenységek köre kibővült  a vállalatok számítógépes rendszereinek tervezésével, kiépítésével és karbantartásával, valamint a weboldal szerkesztéshez szorosan kapcsolódó webhosting szolgáltatással.

A weboldal tervezés és programozás terén próbáljuk követni a trendet ebben a száguldó világban. Újabb és újabb lehetőségek nyílnak, amelyek segítségével felhasználóbarátabb, gyorsabb és pofásabb weboldalak készíthetők. Manapság az internet átvette a vezetést a hagyományos reklámok (szórólapok, rádió, tévé) fölött, aki nem található meg az interneten, az nem is létezik. Hasonló a helyzet, ha már van weboldala de már elavult, nem felel meg az újabb elvárásoknak. Ezért ajánlott egy-két évente frissíteni a weboldalon, újítani, megtartani a nézettségét és az ügyfelek érdeklődését.

Jelenleg cégünk szolgáltatásai a következők:

  • Weboldalfejlesztés, adminisztrációs oldallal, ahol a megrendelő saját maga tudja a weboldala teljes tartalmát frissíteni,
  • Webhosting, megbízható, hatalmas piacvezető cégeknél, ahol nincs áramkiesés, elszakadt optikai kábel,
  • Rendszerkarbantartás, kezdve a szerverektől, számítógépektől, a hálózati eszközök és perifériákig.
  • Hálózatok tervezése, és kivitelezése.
  • Tanácsadás bármely a fentiekhez kapcsolódó területen.

Forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel,
Csóti Attila